poza-roto

Roof window

Ferestre mansarda roto- fiti in pas cu ultimele tendinte!

Cu totii visam la casa noastra, acel loc plin de liniste si de serenitate unde sa petrecem in tihna momente placute alaturi de familie si de cei dragi. Deoarece fiecare detaliu conteaza este important sa investim in produse de calitate in amenjarea locuintei. Daca in cazul livingului sau a dormitoarelor este relativ usor sa le decoram, mansarda necesita anumite calcule facute cu precizie anterior trecerii la fapte. Fiind un spatiu mai mic si cu diferente notabile la capitolul inaltime, primul pas inainte de orice este stabilirea surselor de lumina de naturala si montajul ferestrelor. Solutia cea mai inteligenta in aces caz este folosirea unor ferestre mansarda roto. Acest tip de fereastra este potrivit oricarui tip de mansarda si se poate adapta cu usurinta oricaror situatii. Cu ajutorul ferestrelor mansarda de tip roto veti aduce mai multa lumina in incaperile voastre si veti putea utiliza mult mai eficient spatiul din interiorul mansardei.

roto4

roto5

Descopera un nou sentiment de viata sub acoperisul mansardei tale cu ferestre mansarda roto!

Cei mai multi proprietari de casa care detin si mansarde nu sunt incantati sa le mobilzeze si sa le aranjeze deoarece considera ca este greu sa creezi o ambianta placuta in acest spatiu si o anumita luminozitate din cauza lipsei geamurilor standard. Insa cu ajutorul unor ferestre mansarda roto puteti sa va amenajati mansarda dupa bunul plac si mai mult, sa beneficiati de aceeasi lumina la fel ca in restul casei poate chiar mai bine.

Daca inca nu sunteti convinsi ca aceste minunate ferestre mansarda roto sunt perfecte pentru mansarda voastra, ar trebui sa stiti ca dispun de cea mai nou tehnologie din domeniu si pot fi actionate atat manual cat si prin intermediul unei telecomenzi, al unui smartphone sau a unei tablete. Aceasta caracteristica este extrem de utila in cazul spatiilor greu accesibile.

Tipuri de ferestre mansard roto si caracteristicile lor.

In functie de preferinte, puteti opta pentru mai multe tipuri de ferestre mansarda roto. Aceste ferestre sunt fabricate din material de top si rezista foarte bine in timp. Aveti posibilitatea de alege din urmatoarele modele: RotoComfort i8- ferestre controlate atat prin intrerupator cat si de la distanta, fereastra mansarda cu dubla deschidere Designo R8, perfecta pentru reducerea consumului energetic, fereastra mansarda cu articulatia in treimea superioara, care permit mai multa lumina in incapere, fereastra mansarda cu articulatie mediana , ideala pentru locurile cu un grad redus de accesibilitate si ferestre mansarda roto care permit iesirea facila pe acoperisul casei, in cazul in care doriti sa amenajati o terasa sau sera pentru flori, de exemplu.

Ferestrele pentru mansarda executate dupa tehnologia Roto sunt extrem de practice, usor de montat si de intretinut. Datorita flexibilitati ramelor, puteti aerisi mult mai bine incaperea mansardei si curata lejer geamurile . Toate aceste ferestre mansarda roto ofera posibilitatea de a monta rulouri pentru umbra, plase de insecte sau jaluzele interioare.

roto1

roto3