295_6_1

295_1_1

295_0_1

Acoperis tabla prefaltuita, o alegere mai mult decat inspirata!

Cum acoperisul unei case are functie dubla – prima functie si cea mai importanta se refera la protejarea intregii constructii de intemperii, iar a doua functie se refera la partea de estetica – acesta reprezinta o parte vitala a identitatii unei case. Daca acoperisul este prost ales, intreaga constructie va avea de suferit. Astfel, pentru toti cei care-si doresc sa imbine utilul cu placutul, adica functia utilitara si functia estetica a unui acoperis, exista o solutie care poarta numele de acoperis taba prefaltuita.

Ce este un acoperis tabla prefaltuita? Care sunt avantajele unui astfel de acoperis? Afla raspunsul la intrebarile tale chiar acum!

Acoperis tabla prefaltuita. Ce este tabla prefaltuita?

Tabla prefaltuita este un produs relativ recent aparut pe piata din Romania. Acest gen de tabla se executa numai la comanda, asa incat acoperis tabla prefaltuita sa se potriveasca 100% locuintei tale. Astfel ca daca vrei o alternativa la acoperisul clasic, imbatranit, acoperis tabla faltuita reprezinta alegerea potrivita, fiind o solutie moderna, simpla si accesibila tuturor.

Cum se obtine tabla prefaltuita? La baza procesului de productie sta tehnologia moderna a secolului XXI care utilizeaza un otel special pentru obtinerea unui produs special asa cum este si tabla prefaltuita. Aceasta se potriveste caldirilor vechi ajutand la reabilitarea lor, dar si constructiilor noi dandu-le o nota aparte de eleganta si distinctie.

Tabla prefaltuita este eleganta si confera stil cladirii, dar si durabilitate si este ideala pentru case. Poti opta intre diverse modele de tabla prefaltuita, avand linii diferite, forme si culori diferite, dar si un aspect mat sau lucios, in functie de preferinte.

Astfel, acoperisurile clasice cu “falt” au fost inlocuite de acoperisurile din tabla prefaltuita, o solutie moderna, rapida si usor de aplicat.

tabla-faltuita-prefa-prefalz-1397740655-4

schledach_profil

rys1

Top 15 avantaje acoperis tabla prefaltuita.

Printre avantaje acoperis tabla prefaltuita amintim de urmatoarele care sunt aceleasi cu cele ale acoperisului din tabla faltuita:

 1. Design simplu si elegant;

 2. Greutate scazuta;

 3. Montajul rapid si usor;

 4. Durata mare de viata;

 5. Rezistenta;

 6. Intretinere facila;

 7. Poti opta intre numeroase modele, dimensiuni, culori si marci;

 8. Montajul se realizeaza prin dubla faltuire sau prin clipsare a tablei;

 9. Etanseitatea este excelenta;

 10. Tabla prefaltuita este ideala si pentru acoperisurile cu pante mici;

 11. Permite pastrarea imaginii traditionale a caldirii;

 12. Se potriveste si constructiilor moderne;

 13. Panourile nu prezina elemente vizibile, acestea se monteaza cu ajutorul suruburilor;

 14. Nu corodeaza;

 15. Are pret bun la cumparare, in special daca raportezi acest pret la calitatea oferita.

Sa nu uitam ca tabla prefaltuita se utilizeaza cu precadere pentru renovari, dar isi gaseste intrebuintare si in placarile verticale. Desi in Scandinavia acoperis tabla prefaltuita este utilizat de foarte multi ani, in Romania acesta a patruns recent, insa a facut-o bine, cucerind clientii.

In plus, pentru montaj nu este nevoie de o echipa de specialisti, ci poti sa te ocupi si tu de aceasta problema. Ai nevoie de cunostinte minime, acoperis tabla prefaltuita montandu-se ca si singur. Tabla prefaltuita este ideala pentru suprafetele simple, dar se potriveste fara indoiala majoritatii formelor de invelitoare, astfel incat locuinta ta sa se bucure si de estetica, si de functionalitate.

aurinkokeräin

tabla-indoita-coltuita

tabla-faltuita

pic

tabla-prefaltuita

alwitra

PARTENERI

coilPiata constructiilor metalice este in continua dezvoltare. Se construieste mult, iar beneficiarii opteaza tot mai mult pentru solutiile oferite de constructiile metalice. Sistemele metalice sunt destinate cladirilor noi cat si renovarii celor existente, din domeniul civil, industrial si agricol: acoperisuri si pereti, etaje intermediare, pereti de compartimentare pentru interior, extensii ale cladirilor, realizarea legaturii dintre doua cladiri, finisari metalice pentru interior etc.

Tabla vine prefaltuita cu lungimi variabile in fuctie de proiectul dvs. (latimea e fixa si depinde de producator, ruukki difera de lindab care difera de coilprofil si tot asa).
Se faltuieste cu o masina speciala la fata locului, se taie, se imbina falturile, etc.
Exista echipe de montatori, exista planuri, exista solutii pentru multe detalii oferite de o gramada din producatori direct pe site-urile lor in format pdf. Buget sa existe, dar si aici plaja e mare in fuctie de ce material se alege, cred ca se poate gasi o solutie si pentru bugete normale. Cu siguranta va fi mai scump decat un acoperis din tigla metalica clasica, dar aspectul va fi cu totul diferit.

tuukki

Ruukki furnizeaza componente metalice, sisteme si sisteme metalice integrate pentru constructii si inginerie. Compania detine un portofoliu impresionant de produse si solutii metalice. Divizia Ruukki Construction ofera solutii metalice pentru constructii, reducand semnificativ timpul de executie al intregii lucrari, atat pentru constructii comerciale cat si pentru constructii industriale.
Solutiile Ruukki pot fi utilizate si in domeniul fundatiilor pentru infrastructura si in proiecte de infrastructura pentru transporturi (poduri, autostrazi etc).

Produse

Acoperisurile din otel Ruukki sunt concepute pentru climatul solicitant nordic, pentru a rezista la temperaturile de iarna, ploilor de toamna si ingheturilor de pe timpul iernii. De asemenea au un aspect placut si un stil elegant, acordand si mai multa valoarea casei dumneavoastra.

coilclickimb

coilfaltimb

Viking Pruszyński

Viking Profil SRL este compania românească care face parte din grupul Blachy Pruszyński, cel mai mare producător de învelitori metalice şi sisteme de faţade din Polonia şi unul din cei mai mari producători la nivel European.

În România, Blachy Pruszynski produce în cele două fabrici de la Filipeştii de Pădure (PH) şi Craiova sistemele de acoperisuri Viking Pruszyński.

Vikinng