prefaltuita1

ruukki_10

prefaltuita2

Alege acoperis tabla faltuita pentru toata viata!

Cauti o solutie moderna, armonioasa si completa pentru acoperirea locuintei tale? Alege si tu acoperis tabla faltuita deoarece eleganta acestuia nu are varsta. Este un acoperis versatil, deosebit de estetic, care va satisface chiar si cele mai exigente gusturi in materie de invelitori.

Ce este un acoperis tabla faltuita?

Unul dintre cele mai sigure sisteme de invelitori acoperisuri ce exista la ora actuala pe piata este tabla faltuita. La baza tablei faltuite sta tehnica imbinarii prin falt dublu, ceea ce face ca tabla faltuita sa se potriveasca chiar si caldirilor ce au o panta mai mica de 5 sau 4 grade.

In ultimii ani si tehnicile de fabricare a tablei faltuite s-au imbunatatit considerabil. Astazi exista fasiile metalice lungi care au fost realizate cu ajutorul masinilor de faltuit si a celor de profilat. In acest mod, montajul este mult mai usor si mai rapid de realizat.

De cate feluri poate fi acoperisul din tabla faltuita? Avem acoperis tabla faltuita zincata, acoperis tabla faltuita prevospita, acoperis tabla faltuita din cupru sau acoperis tabla faltuita din alama. Cert este ca daca doresti un acoperis care sa te multumeasca pe deplin, acopersiul din tabla faltuita este solutia perfecta!

faltuita

aluminiu-faltuit-verde

faltuita2

faltuita4

prefaltuita

Avantaje acoperis tabla faltuita

Atunci cand alegi un anumit tip de acoperis este clar ca trebuie sa te orientezi inspre acoperisul care are cele mai multe avantaje. Astfel, acoperis tabla faltuita prezinta urmatoarea lista de beneficii de care te poti bucura daca investesti cu atentie la necesitatile tale:

Acoperisul din tabla faltuita este foarte durabil. Materia prima din care este realizat acest acoperis, cat si datorita unui strat generos de zinc, face ca acoperisul din tabla faltuita sa aiba o viata indelungata, de aproximativ 50 de ani. De asemenea, rezistenta la intemperii este si ea ridicata.

Greutatea unui acoperis tabla faltuita este redusa. In general, tabla faltuita are o greutate mica, de aproximativ 4 kg la fiecare metru patrat de acoperis. Acest fapt se reflecta si asupra structurii casei care nu mai trebuie sa fie la fel de solida ca in cazul folosirii de tigla ceramica, ceea ce presupune ca faci economii si la capitolul bani.

Ai posibilitatea de a opta intre mai multe culori si nuante. Partea de estetica nu este nici ea neglijata, astfel incat te poti orienta inspre culori mai mult sau mai putin “vii”, intre nuante mate sau lucioase. Tu alegi in functie de gusturile tale, de design si arhitectura constructiei.4. Este recomandat chiar si pentru pante mai mici de 5 sau chiar 4 grade. Acesta este unul dintre cele mai importante avantaje.5. Imbinarile sunt ermetice. Tehnologiile moderne au creat acoperisuri din tabla faltuita care se imbina la perfectie pentru aspect estetic deosebit, dar si pentru durata mai mare de viata.6. Montajul este foarte usor. Tinand cont ca tabla faltuita este usoara si ca se realizeaza la comanda in functie de fiecare locuinta in parte, montajul nu numai ca se face usor, insa se va realiza si repede, si bine.
7. Pretul de achizitie este unul deosebit de atractiv;

8. Se potriveste pentru constructiile moderne, dar si pentru renovarea cladirilor vechi;

9. Rezista cu brio la coroziune;

10. Este elegant si va da valoare casei tale;

11. Imbraca orice forme;

12. Are costuri reduse de intretinere.

Acestea fiind zise, oare cum sa nu-ti montezi si tu acoperis tabla faltuita cand numeroasele avantaje iti fac cu ochiul? Important este sa gasesti un furnizor de incredere, o echipa de meseriasi buni si treaba e ca si facuta.

faltuita2

21316-545257-1_DSC_0060

faltuita

Parteneri

Rheinzink

Descriere.

Făcute să dureze pentru mai multe generaţii – fără întreţinere – durabile – sustenabile. Zincul a fost folosit pentru acoperişuri de peste 150 de ani. Timp de decenii a fost alegerea preferată pentru acoperișurile din toată lumea, în special RHEINZINK. Acest material natural are un parcurs prestigios timp de aproape o jumătate de secol, garantând o calitate ridicată ce impresionează prin estetică fără limite.

Învelitorile realizate cu RHEINZINK garantează funcţionalitatea şi aspectul estetic pentru anii care vor veni. Asigură protecție în timp clădirilor într-o formă atractivă fără întreţinere periodică. Soluţiile solare integrate şi  gama cuprinzătoare de colectare a apei pluviale de pe acoperiş vă vor ajuta să găsiți expresia perfectă pentru ideile dumneavoastră.

viking_logo

Descriere.
Panourile din tablă fălţuită reprezintă una din cele mai vechi tehnologii utilizate în domeniul construcţiilor. Acum putem să vă propunem o soluţie modernă concretizată într-o soluţie clasică şi bine cunoscută: acoperişul fălţuit.

– Lungimea panourilor se execută la comanda clientului;
– Îmbinarea panourilor se realizează prin clik, fără a fi nevoie de o fălţuire suplimentară;
– Fiecare panou este prevăzut cu orificii de montaj;
– Există posibilitatea de a întări panourile cu ajutorul unor profilări suplimentare longitudinale.

Latime 510 mm
Grosime:  0,50 mm
Lungime 0,50 ml – 7 ml
Accesorii:  şuruburi, bureţi de etanşare, piese suplimentare din tablă
Paleta de culori:  paleta de culori a producătorului
Material:  S 280GD + Z275 conf. PN-EN 10147
Straturi anticorozive: poliester lucios – gr. 25 µm
poliester mat – gr. 35 µm
poliuretan – gr. 50 µm

tuukki

Cu ajutorul Ruukki, proiectul dumneavoastra de acoperis este bine organizat si usor, putand astfel sa fiti sigur ca totul va fi bine executat conform planului in cea mai buna maniera posibila.

Tot ceea ce facem are scopul de a va face viata mai usoara. Lunga noastra experienta in materie de acoperisuri combinata cu inalta calitate a cunostintelor specializate ale angajatilor Ruukki’ si fiabilitatea produselor noastre reprezinta garantia unui proiect pentru care nu trebuie sa va faceti niciun fel de griji.

coil

Piata constructiilor metalice este in continua dezvoltare. Se construieste mult, iar beneficiarii opteaza tot mai mult pentru solutiile oferite de constructiile metalice. Sistemele metalice sunt destinate cladirilor noi cat si renovarii celor existente, din domeniul civil, industrial si agricol: acoperisuri si pereti, etaje intermediare, pereti de compartimentare pentru interior, extensii ale cladirilor, realizarea legaturii dintre doua cladiri, finisari metalice pentru interior etc.

Tabla vine prefaltuita cu lungimi variabile in fuctie de proiectul dvs. (latimea e fixa si depinde de producator, ruukki difera de lindab care difera de coilprofil si tot asa).
Se faltuieste cu o masina speciala la fata locului, se taie, se imbina falturile, etc.
Exista echipe de montatori, exista planuri, exista solutii pentru multe detalii oferite de o gramada din producatori direct pe site-urile lor in format pdf. Buget sa existe, dar si aici plaja e mare in fuctie de ce material se alege, cred ca se poate gasi o solutie si pentru bugete normale. Cu siguranta va fi mai scump decat un acoperis din tigla metalica clasica, dar aspectul va fi cu totul diferit.

logo_neu_JPG

Durata de viata a învelitorilor de acoperiș fluctuează considerabil și poate fi redus foarte mult de-a lungul anilor de către masele de zăpadă. Consecințele includ adesea lemn acoperiș ruinat și elemente de acoperiș sparte. Greu de acoperire a unui 200 m² desprinse acoperiș casa, de exemplu, cântărește între 40 și 55 de kilograme pe metru pătrat. Cu alte cuvinte lemn a acoperișului are o greutate de peste zece tone în total. Adauga încărcarea zăpadă la acest lucru și vă vorbesc despre un alt 15 la 20 de tone care poartă în jos pe acoperiș, în cazul de zăpadă noi și pudră cu încărcătura de zăpadă urcat de patru ori atunci când plouă. Cântărind doar 2,3-2,6 kg / m² acoperiș PREFA cuprinde doar o parte din sarcina unui acoperiș convențional (aprox. 40-55 kg / m²). Acest lucru înseamnă structura de lemn a acoperișului are o bună 10 tone mai puțin să poarte cu un acoperis PREFA. Prin acoperișul de aluminiu PREFA este deosebit de greu poartă și durabil.